Lillemans Blogg

Lillemans Blogg

Sommarlov

AllmäntPosted by Lilleman Mon, June 15, 2009 19:58:02
Shu, nu e det sommar och kidsen har sommarlov, men man jobbar endå. Skönt att vädret har vatt okey idag, pallar tji den med blås väder och regn. Ska bli nice och måla om och fixa på jobbet. Va och tränade nyss, e skit seg från matchen igår.

Ska dra till studion nu och börja klippa min show tills på fredag, då jag ska uppträda på pildammsparken.

Peace ! ! !

  • Comments(11)//blogg.lille-man.se/#post8

Aj Aj Aj ! ! !

AllmäntPosted by Lilleman Sun, June 14, 2009 18:36:33
Shu, idag mår man inte så bra... Va och träffade två polare igår och meningen va att vi skulle sitta hemma hos dem och ta det lugnt. Sen fick jag för mig att dra till min polare Fernandito som fyllde år och det slutade med 12 öl och ett par shots.

Inte nog med det så skulle man spela fotbolls match idag kl 14.00. Visserligen gjorde man 2 mål och vi vann matchen, men fy fan vad dåligt man kan må. Men jag är glad att vi vann och kan sova gott inatt och förmodligen inte dricka på ett tag, hahaha.

Peace Out ! ! !


  • Comments(1)//blogg.lille-man.se/#post7

Bajs väder ! ! !

AllmäntPosted by Lilleman Sat, June 13, 2009 18:55:44
En bild på mig och mina syskon. Riktig maffia stil ! ! !Så bull för alla ungdomar som får börja sommarlovet med sånt här bajs väder... Jag själv påverkas inte så mycket av det för jag sitter inlåst i studion. Jag har haft problem med min data, men den är fixad för tillfället. Vi får vänta och se hur länge den klarar sig denna gången.

Dollar Bill börjar bli färdiga med sitt nya album, jag och Tax ska sitta i slutet av månaden och börja mixa låtarna. Tyvär så inte en enda låt färdig mixad, men det e bara roligt att få mixa...

Ska dra nu, men ha det bäst allihopa ! ! !

  • Comments(3)//blogg.lille-man.se/#post6

Nytt år

AllmäntPosted by Lilleman Mon, January 05, 2009 13:27:32

Det nya året är här. Jag ser framemot att se vad som komma skall. 2008 var ett helt okey år, men jag hoppas detta blir bättre. Jag ska försöka spela in mycket mer än vad jag gjorde förra året. Jag har redan ett par låtar jag är nöjd med, som jag har gett till en polare som ska lämna dem till något bolag i sthlm, vem vet Lillen kanske släpper en seriös skiva.

Jag ska ner till studion nu och mixa en låt nu, men vi höres.

Peace/Lillen

  • Comments(7)//blogg.lille-man.se/#post5

Julen är här

AllmäntPosted by Lilleman Wed, December 24, 2008 01:11:07

Tjena ! ! !

Ni måste tycka att jag är världens sämsta bloggare, det var väldigt längesen jag skrev här.

Men jag får väl skylla på datorn som vanligt. Men nu är det problemet fixat, jag har fixat mig en ny. Och om jag inte skriver här på ett tag så får jag väl hitta på ett nytt problem.

Jag satt och läste min gästbok idag och det är kul att folk är inne och skriver fast att inget händer på sidan. Men nu ska det bli ändring på det, för nu har jag som sagt fixat en ny data, som jag kommer att sitta vid mycket.

Jag satt med Lazee i studion idag och spelade in honom, och han var tajt som vanligt. Jag är skit glad för hans skull att det går så bra. Man blir glad när det går bra för ens vän.

Nu är det jul igen och massa paket ska öppnas, (Har redan öppnat alla mina).

Vi ses eller hörs ! ! !

God Jul på er alla

MVH/Lillen

  • Comments(2)//blogg.lille-man.se/#post4

Malmöfestivalen

AllmäntPosted by Lilleman Sun, July 27, 2008 10:13:33

Sho här har ni bilder från Öland

Nu är det dags att börja fixa showen till malmö festivalen. Fixa ihop ett par gäster se om dom kan. Har fått en förfrågan om en show i början av augusti, får se om det blir något av det.

Kommer med mer info

Peace/Lillen

  • Comments(3)//blogg.lille-man.se/#post3

Show på Öland

AllmäntPosted by Lilleman Wed, July 16, 2008 13:01:41

På fredag reser jag till Öland. Jag ska uppträda där på fredag, lördag och söndag. Det har varit mycket att fixa till showen, men det kommer att bli roligt. Det kommer bli en mini semester samtidigt som jag kommer att få jobba på scenen.

Jag ska ta med mig en kamera så att jag kan lägga upp foto här och på hemsidan. Det har inte varit så mycket folk på den resturangen jag ska uppträda på, men får hoppas att det blir bättre tills på fredag.

Men jag har aldrig brytt mig om hur mycket folk det kommer, det är bara skoj att stå på scen. Men sen är det ett stort plus om det kommer mycket folk! Men jag kommer säkert ha det skönt och ni som inte kommer att kunna va där får väl njuta av bilderna här. Ha det så gott så länge så synes vi och hörs.

Mvh/Lillen

Peace ! ! !

  • Comments(2)//blogg.lille-man.se/#post2

Min egna blogg, Jippi ! ! !

AllmäntPosted by Lilleman Tue, July 15, 2008 01:14:04

Sho, av någon konstig annledning så har jag fixat mig en blogg. Jag skulle gå in på min hemsida och fixa lite inställningar och så såg jag en ikon med texten blogg. Jag klickade på den och så fyllde jag i informationen som behövdes och ett par minuter senare så var min blogg färdig. När den sen var färdig så satt jag och tänkte: Jaha, vad ska jag skriva om nu då?.

Mvh/Lillen

PS:

Ge mig tips ! ! !

  • Comments(10)//blogg.lille-man.se/#post1